BESTELLEN

 


Nu ook!!
Leuke badlakens als souvenir van de Nijmeegse vierdaagse,
de gelopen afstand weergegeven in het aantal stappen.


Voor T-shirts van de vierdaagse klik hier!


HANDDOEK OF BADLAKEN MET EIGEN PLAATS/STAD
Souvenir, handdoek of badlaken met eigen woonplaats,
te verkijgen in de formaten 50x100 cm (handdoek)
en 70x140 cm (badlaken).
In het bestelformulier aangeven, welke stad of dorp op
de handdoek gedrukt dient te worden.
Met een rode stip geven wij dan op de handdoek aan waar die plaats ligt in de kaart van Nederland die ook op de handdoek gedrukt wordt. BESTEL NU!


BADLAKEN CSI
Leuk badlaken bedrukt met CSI, formaat badlaken 70 x 140 cm. Uitgevoerd in witte badstof met zwarte bedrukking. Mooi voor op het strand met vakantie of mee naar het zwembad. BESTEL NU!


HANDDOEK GROETEN UIT HOLLAND
Leuke handdoek souvenir uit Holland, een witte handdoek van badstof in het formaat 50 x 100 cm. Met een delfts blauw ontwerp van een puur Hollandse molen. Lekker echt Hollands. BESTEL NU!


BADLAKEN / BADHANDDOEK RESEVERD
Leuk badlaken bedrukt met RESERVED, formaat badlaken 70 x 140 cm. Uitgevoerd in witte badstof met zwarte bedrukking. Altijd uw stoel of plek vrijhouden. BESTEL NU!


HANDDOEK OF BADHANDDOEK MET PAARD
Zandbruine handdooek of badhanddoek bedrukt met een paard. De handdoek of badhanddoek met paard is gedrukt op echte badstof van 100% katoen. BESTEL NU!


HANDDOEK/BADHANDDOEK MET NAAM
De naam wordt groot op de handdoek of badhanddoek gedrukt. We hebben een top 20 van bekendste namen. Voor de jongensnamen blauw en voor de meisjesnamen hardroze bedrukking. De handdoek met naam is van witte badstof van 100% katoen. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De badhanddoek met naam heeft een formaat van 70 x 140 cm.
Klik hier voor uitleg voor een andere naam dan onze top 20 van bekendste namen.


HANDDOEK SAUNA
Mooie sauna handdoek met daarop sauna gedrukt. Deze sauna handdoek is van een ideaal formaat voor in de sauna namelijk 70 x 180 cm. Makklijk om je heen te wikkelen! Kijk voor meer informatie hier.


HANDDOEK RAALTE
Mooie handdoek met daarop Raalte gedrukt. Dit ontwerp is leverbaar op verschillende formaten. Zoals gastendoekje, handdoek, badhanddoek en strandlaken. Kijk voor meer informatie hier.


HANDDOEK KARPER
Mooie handdoek met daarop bedrukt een karper. Deze handdoek met karper is van 100% katoen. Deze handdoek met karper is te verkrijgen in de afmeting van een normale handdoek 50 x 100 cm. Speciaal voor de visser bedrukken we ook een kleinere versie. Met de afmeting 30 x 50 cm. Deze handdoek met karper is ideaal voor in de viskoffer!


KAAS HANDDOEK
Leuke handdoek echt hollands, een kaas handdoek, badlaken of strandlaken. De kaas handdoek heeft een formaat van 50 x 100 cm, het badlaken heeft een formaat van 70 x 140 cm. Het strandlaken heeft een formaat van 100 x 200 cm.


TULPEN HANDDOEK
Leuke handdoek echt hollands, een Tulpen handdoek De tulpen handdoek heeft een formaat van 50 x 100 cm.


FRIESLAND HANDDOEK
Leuke handdoek of badhanddoek echt Fries.


HANDDOEK MET EIGEN LOGO
Een handdoek,badlaken of strandlaken met eigen logo is ook mogelijk. Wij bedrukken handdoek waarbij de bedrukking zacht blijft. Klik voor meer informatie op de afbeelding.


DON'T PANIC TOWEL
Leuke badhanddoek 70 x 140 cm, witte badhanddoek zwarte bedrukking.


Hole in one
Leuke badhanddoek 70 x 140 cm, witte badhanddoek donkerbruine bedrukking.Veni Vidi Vici zonder fietsie gewoon lopend