HANDDOEK MET NAAM
Handdoek met geborduurde naam

Een handdoek met naam een leuk geschenk. Een handdoek met naam voor een geboorte of een huwelijk, eventueel kan de handdoek in plaats van met namen met initialen geborduurt worden.
Alle namen kunnen op een handdoek of badlaken geborduurd worden. De naam wordt met garen in de handdoek geborduurd. De naam kan in verschillende lettertypen (zie hieronder) en in verschillende kleuren in de handdoek geborduurd worden. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De naam wordt aan de onderzijde in de handdoek geborduurd, zoals hierboven afgebeeld. De grootte van de naam is afhankelijk van het lettertype en de lengte van de naam, de verhouding zoals hierboven afgebeeld wordt aangehouden.


Handdoek met naam diverse keuzes

Voor een handdoek met naam hebben wij verschillende keuzes, de naam kan in de handdoek geborduurd worden. Ook leveren wij handdoeken met een speciale band waar de naam in gedrukt kan worden. Deze handdoek met naam met speciale band kan tevens met een foto bedrukt worden. Verder hebben we nog een handdoek met grote naam, deze handdoeken met grote naam worden in grotere oplages gedrukt, dus kunnen voor alleen de bekendste namen. Klik hier om een handdoek met geborduurde naam te bestellen. Klik hier om een handdoek met bedrukte naam in speciale band te bestellen. Klik hier om te kijken welke jongensnamen en meisjesnamen te bestellen zijn voor een handdoek met grote naam.

Voorbeeld handdoek met geborduurde naam

'Handdoek met naam in bedrukte band

Een handdoek met naam kan nu ook bedrukt worden al vanaf 1 stuks. De handdoek met naam kan in verschillende kleuren bedrukt worden op verschillende kleuren handdoeken. De naam wordt dan in de band van de handdoek bedrukt, zie voorbeeld. De band in de handdoek is van polyester (om te bedrukken) terwijl de rest van de handdoek 100% katoen is. De polyester witte band zit aan 1 zijde van de handdoek. Aan de achterzijde van de handdoek is deze band dezelfde kleur als de handdoek, dus niet perse wit. De handdoek wordt aan 1 zijde bedrukt. Er zijn verschillende ontwerpjes gemaakt hoe de naam op de handdoek bedrukt zou kunnen.Handdoek met naam code N

 


Naam groot op een handdoek DRUKKEN

Voor de bekendste jongensnamen en meisjesnamen kunnen wij meerdere handdoeken bedrukken, waardoor de kosten per handdoek lager liggen. kijk hier voor de prijzen!

Voor andere namen verzamelen wij de orders. Is uw man, vrouw, vriend, vriendin, bekende, jubilaris pas over een jaar jarig, bestel dan nu vast de handdoek! Vraag ook rond bij uw voetbalclub, basketbalclub, kaartclub etc. of er meer mensen zijn die dezelfde handdoek met naam zouden willen hebben.
Bij een minimum aantal van 30 handdoeken met naam, kunnen wij beginnen met de productie.

Zit de naam die u graag op een handdoek bedrukt ziet, niet in de lijst met bekendste namen.
U kunt bij ons 1 handdoek laten drukken met een andere naam! De opstartkosten voor een andere naam moeten we verwerken in de prijs. De prijs voor 1 handdoek (50 x 100 cm) bedraagt dan ongeveer € 30,-. De prijs voor 1 badlaken/badhanddoek (70 x 140 cm) bedraagt dan ongeveer € 35,-. Een handdoek of badhanddoek met een andere naam kunt u hier bestellen! Of u doet een PRE bestelling zonder verplichting lees hierboven.
Kijk hier welke jongensnamen er zijn voor de handdoek of badhanddoek met naam.

Prijzen voor onze bekendste namen:
Handdoek 50 x 100 cm, 1 stuks € 17,50
Badlaken
70 x 140 cm, 1 stuks € 24,50
Voor meer prijzen, klik hier!


Kijk hier welke meisjesnamen er zijn voor de handdoek of badhanddoek met naam.

Prijzen voor onze bekendste namen:
Handdoek 50 x 100 cm, 1 stuks € 17,50
Badlaken
70 x 140 cm, 1 stuks € 24,50
Voor meer prijzen, klik hier!Handdoek bestellen jongens
Jongensnamen