HANDDOEK MET NAAM
Handdoek met naam

Een handdoek met naam is een origineel cadeau. De handdoeik met naam kan in diverse kleuren besteld worden. De naam op de handdoek kan in diverse kleuren en verschillende lettertypes besteld worden. Kijk hier naar de morgelijkheden en de prijzen voor de handdoek met naam.Naam op een handdoek borduren


Voorbeeld handdoek met geborduurde naam

Handdoek met geborduurde naam

Alle namen kunnen op een handdoek of badlaken geborduurd worden. De naam wordt met garen in de handdoek geborduurd. De naam kan in verschillende lettertypen (zie hieronder) en in verschillende kleuren in de handdoek geborduurd worden. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De naam wordt aan de onderzijde in de handdoek geborduurd, zoals hierboven afgebeeld. De grootte van de naam is afhankelijk van het lettertype en de lengte van de naam, de verhouding zoals hierboven afgebeeld wordt aangehouden.
(Titel van afbeelding ontbreekt - voeg een titel t

handdoek met naam

Een handdoek met naam in roze gedrukt voor meisjes in blauw gedrukt voor jongens. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm is van witte badstof en van 100% katoen. De badhanddoek met naam heeft een formaat van 70 x 140 cm en is ook van witte badstof en 100% katoen! Leuk om als kado te geven. De naam wordt groot op een handdoek of badhanddoek gedrukt. Kijk hier welke namen er zijn voor jongens en kijk hier welke namen er zijn voor meisjes!


Naast handdoeken met plaatsnamen hebben wij ook een handdoek met naam, een badlaken met naam of een badhanddoek met naam.

Badhanddoek met naam