BADLAKEN MET NAAM ANNA
Badlaken met naam Anna

Een mooi badlaken met de naam Anna. Het badlaken met de naam Anna heeft een afmeting van 70x140 cm. Het badlaken met naam is van goede kwaliteit badstof en van 100% katoen! De naam Anna wordt groot op het badlaken gedrukt. Wilt u een uniek badlaken met de naam Anna? Bestel het badlaken met deze naam dan hier!


Naam op handdoek GEDRUKT
Naam op handdoek GEBORDUURD


(Titel van afbeelding ontbreekt - voeg een titel t

Handdoek met geborduurde naam

Alle namen kunnen op een handdoek of badlaken geborduurd worden. De naam wordt met garen in de handdoek geborduurd. De naam kan in verschillende lettertypen (zie hieronder) en in verschillende kleuren in de handdoek geborduurd worden. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De naam wordt aan de onderzijde in de handdoek geborduurd, zoals hierboven afgebeeld. De grootte van de naam is afhankelijk van het lettertype en de lengte van de naam, de verhouding zoals hierboven afgebeeld wordt aangehouden.


Zoekt u een badlaken met een andere naam? We hebben ook een badlaken met de naam: Amber, Anna, Anne, Anouk, Britt, Emma, Eva, Femke, Fleur, Isa, Jasmijn, Julia, Lieke, Lisa, Lotte, Noa, Sanne, Sara, Sophie, Tess, Bram, Daan, Finn, Gijs, Jan, Jayden, Jesse, Julian, Levi, Lucas, Luuk, Milan, Ruben, Sem, Stijn, Sven, Thijs, Thomas, Tim.
Badlaken met naam
Handdoek met naam Anne