BADLAKEN MET NAAM


(Titel van afbeelding ontbreekt - voeg een titel t

Handdoek met geborduurde naam

Alle namen kunnen op een handdoek of badlaken geborduurd worden. De naam wordt met garen in de handdoek geborduurd. De naam kan in verschillende lettertypen (zie hieronder) en in verschillende kleuren in de handdoek geborduurd worden. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De naam wordt aan de onderzijde in de handdoek geborduurd, zoals hierboven afgebeeld. De grootte van de naam is afhankelijk van het lettertype en de lengte van de naam, de verhouding zoals hierboven afgebeeld wordt aangehouden.


Naam op een handdoek borduren


Voorbeeld handdoek met geborduurde naam

badlaken met naam

Een badlaken met naam in roze gedrukt voor meisjes, in blauw gedrukt voor jongens. Het badlaken met naam heeft een formaat van 70 x 140 cm is van witte badstof en van 100% katoen. Een handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De naam wordt groot op het badlaken of de handdoek gedrukt. We leveren badlakens met diverse jongensnamen en badlakens met diverse meisjesnamen. Een badlaken met naam is een leuk kado idee.


Naast handdoeken met plaatsnamen hebben wij ook een handdoek met naam, een badlaken met naam of een badhanddoek met naam.

Handdoek met naam
Badlaken met naam Anna