BADHANDDOEK MET NAAM


(Titel van afbeelding ontbreekt - voeg een titel t

Handdoek met geborduurde naam

Alle namen kunnen op een handdoek of badlaken geborduurd worden. De naam wordt met garen in de handdoek geborduurd. De naam kan in verschillende lettertypen (zie hieronder) en in verschillende kleuren in de handdoek geborduurd worden. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De naam wordt aan de onderzijde in de handdoek geborduurd, zoals hierboven afgebeeld. De grootte van de naam is afhankelijk van het lettertype en de lengte van de naam, de verhouding zoals hierboven afgebeeld wordt aangehouden.


Naam op een handdoek borduren


Voorbeeld handdoek met geborduurde naam

Badhanddoek met naam

Wij bedrukken een badhanddoek met naam, waarbij de naam groot op de badhanddoek bedrukt wordt. De badhanddoek met naam heeft een formaat van 70 x 140 cm. De jongensnaam op de badhanddoek wordt in het blauw bedrukt en de meisjesnaam wordt in hardroze op de badhanddoek bedrukt. We leveren verschillende jongensnamen en meisjesnamen op de badhanddoek. De badhanddoek met naam is van badstof van 100% katoen.


Naast handdoeken met plaatsnamen hebben wij ook een handdoek met naam, een badlaken met naam of een badhanddoek met naam.

Handdoek met naam
Handdoek met naam