HANDDOEK MET NAAM


(Titel van afbeelding ontbreekt - voeg een titel t

Handdoek met geborduurde naam

Alle namen kunnen op een handdoek of badlaken geborduurd worden. De naam wordt met garen in de handdoek geborduurd. De naam kan in verschillende lettertypen (zie hieronder) en in verschillende kleuren in de handdoek geborduurd worden. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De naam wordt aan de onderzijde in de handdoek geborduurd, zoals hierboven afgebeeld. De grootte van de naam is afhankelijk van het lettertype en de lengte van de naam, de verhouding zoals hierboven afgebeeld wordt aangehouden.


Naam op een handdoek borduren


Voorbeeld handdoek met geborduurde naam

Naam op een handdoek drukken
Naam op een handdoek drukken

De naam groot op een handdoek of badhanddoek laten drukken, in plaats van borduren. Handdoek met naam of badhanddoek / badlaken met naam. Alleen voor de 20 bekendste jongensnamen en de 20 bekendste meisjesnamen geldt dat we de naam groot op een handdoek of badhanddoek kunnen drukken. Dat we alleen deze namen drukken heeft te maken met de hoge instelkosten/drukkosten die voor 1 handdoek of 1 badhanddoek gelden, dit vangen we op door een hoger aantal van deze naam te drukken.

Voor de jongensnamen blauw, voor de meisjesnamen hardroze. De handdoek met naam is van witte badstof van 100% katoen. De handdoek met naam heeft een formaat van 50 x 100 cm. De badhanddoek met naam heeft een formaat van 70 x 140 cm.


Leest u hier het verschil tussen drukken en borduren!Drukken en borduren